Разположение: Хотелът се намира на 6 км от Лара, на 2 км от Кунду и на 20 км от летището в Анталия, на брега на морето. Построен през 2003 г. и е реновиран през 2023 г. Архитектурата на хотела е вдъхновена от руския Кремъл и Червения площад съчетавайки източни и европейски елементи. Разположен на територия с площ от 100 000 м2.
На територията на хотела: Хотелът разполага с основен ресторант, 5 ресторанта a la carte (барбекю - окатен; мексикански, рибен, италиански и турски - с предварителна резервация, 1 от тях безплатно за 7 дни), 2 снек ресторанта, сладкарница, дискотека, 7 бара (един от тях 24 ч.), 2 открити и 1 закрит басейн, 3 водни пързалки, Спа център, магазини, лекарски кабинет, пералня, фризьорски салон, 9 конферентни зали, химическо чистене.
Безплатни услуги: турска баня, сауна, фитнес, анимация, музика на живо, дискотека, шоу програми, скуош, тенис на маса, тениск корт, водни спортове, дартс, аеробика, йога, зумба, баскетбол, плажен волейбол, мини-футбол, стрелба с лък, боча, WI-FI.
Платени услуги: масажи, уроци по тенис, осветление на тенис кортовете, водни ски, водни видове спорт, билярд, игрална зала.
За децата: 2 детски клуба, детска площадка, детъски басейн, анимация, пързалки.
В стаите: Състои се от основната пететажна сграда и три блока на 4-6 етажа за удобство на гостите, оборудвани с асансьори. Хотелът предлага на своите гости 875 стаи. Всички стаи са оборудвани с централен климатик, баня с душ и вана, сешоар, сателитна телевизия, телефон, чехли, сет за кафе и чай, мини бар, сейф (безплатно), балкон, WI-FI (безплатно), под - мокет и теракота. Почистване на стаите - ежедневно, смяна на спално бельо и кърпи - 3 пъти седмично.
Изхранване: Ultra All Inclusive - закуска, обяд и вечеря с включени междинни хранения, алкохолни и безалкохолни напитки - без лимит (съгласно концепцията на хотела), както и някои вносни напитки.
Плаж: Собствен пясъчен плаж с дължина 200 м. Има 2 кея. Шезлонги, чадъри, плажни кърпи - безплатно. Бар на плажа - безплатно.
* Забележка: Администрацията на хотела си запазва правото да прави промени в изпълнението на концепцията си спрямо сезона, без предварително предупреждение.